01 July 2008

Cuti - Cuti Malaysia : Cherating

Cherating ooo Cherating.... Ns tak pernah sampai lagi tempat ni. Cuma lalu je semasa on the way nak ke Terengganu tahun lepas. Masa tu jalan2 ke Pulau Redang. Dari bulan lepas en. abg ajak jalan2 ke Cherating hujung bulan ni bersempena bestday dia on this July ;p. So ns pun cari2 lah dalam tenet mana2 tempat best nak stay nanti. Tapi biasalah gambar dalam tenet ni kadang indah khabar dari rupa kan. Any suggestion?

Syoknya ;p


Gambar sekadar hiasan ye.


syok ni kalo dapat tempat cam gini

7 comments:

ahmoi said...

akak..best tau p cherating..akak check-inlah kat impiana resort. citu banyak aktiviti ditawarkan oleh pihak resort..best tau.....

GDIZ said...

ahmoi :
nnti akak tgk dlm tenet impiana resort tu ek. alah akak g sabtu ahad je. satu mlm je. cuti tak dok dh.;p

antalya said...

cherating besttt sangat

KAKTINY said...

cherating ok ler.. tapi kebanyakkan gambar2 tu indah khabar dari rupa jer ns.. ada tpt kaktiny pegi tuh.. adohai.. berhabuk bert**k gagak.. benci tul..

GDIZ said...

antalya :
ok nnti lily balik lily kasitau best ke tak ek ;p

kaktiny :
hehe.harap2 sy g takdak taik gagaklah ye ;p

Dayu said...

nak gi pulau ye...

kita pun nak gi mersing kamis ni, gi pulau besar ngan opismates...
*harus itam balik nanti

GDIZ said...

dayu :

mulanya nak g tioman dayu. tp cuti dah xdak ni.

harap sabtu ahad je. So g cherating je.

dayu try pegi Pulau redang,,best sgt air dia.