08 July 2008

Berbuka

Keadaan hujan petang semalam. Lebat betul.


Semalam ns dengan en. abg sama2 berposa. Petang semalam ns tak bernafsu pulak untuk memasak, heh.. Letih rasanya. So ns cakap kat en. abg berbuka kat luar jelah. Perjalanan nak ke tempat berbuka dihujani dengan hujan yang lebat sangat. Jalan pun dah jam. Asal hujan je mesti jam. Jalan yang dekat leh jadi lama dok dalam keta.Tension tul.. mulanya kami singgah di Giant untuk beli makanan boss dulu. Balik rumah sekejap hantar makanan boss, (dah pandai bela kena la pandai bagi dia makan kenyang kan..;p) lepas tu barulah keluar semula ke tempat makan di Taman Bolton. Dah jadi kebiasaan kan bila dah posa nafsu nak makan mesti tinggi, huhu..kalau boleh semuanya nak order. heh.. Petang semalam kami berbuka dengan siakap stim asambol.. tomyam campur..n kailan goreng biasa..bila dah minum air segelas..dah tak lalu nak makan.Brrkk..;p


* Pagi tadi sangkut dalam jam kat jalan kucing 1 jam. Angin betull. Sampai ofis 8.30.Ermm..

12 comments:

payday advance said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kamar hati said...

wahhhh...menu berbuka banyaknyer...nak join sekali bleh ke??? :)

KAKTINY said...

kaktiny baru start keje hari ni.. dari umah kakak di Bangi.. bertolak kul 7, sampai opis kul 7.55am.. wah.. masih awal lagih.. mujur jalan smooth jer..

Dayu said...

ns, ajak la en boss yang bernama milo tu pose sama...

*manja sgt boss tu

ahmoi said...

wah..nyumi..nyumi...sedap makan semalam.hehehe..selalu masak pun bosan gak kan.

antalya said...

memula xpaham..boss? uiks
pastu..ohoo si milo rupanya..ampehh

Akak said...

Salam Gdiz...

seronok ada Boss yh takleh marah2 kat kita kan dia boleh meow2 jerr..

Honeylemon said...

wah... lebat gak ujan kat situ kan....

GDIZ said...

kamar hati:
kalo nak join kena posa juga ;p

kaktiny:
jaln kucin tu hr2 jam. tensen..

dayu :
rasanya boleh kot, suh dia posa sm.jgn bg mknan dekat dia satu hr smpai berbuka. ekek

ahmoi :
tu pasal

antalya :
lambatla yun ni, hehe ;p

akak :
a'ahh sebaliknya kita pulak ygmarah boss, ;p

honeylemon :
lebat..air dah bertakung atas jln, banjir..

Shasisa said...

lily.. tringin nk posa gak.. tp tak larat la..

thafiexq said...

hati hati tao bawak kete ketika ujan..waaaa

GDIZ said...

shasisa:
awal2 peknen jgn posa lagi. nti lama2 dah ok posa lah

thafexq:

TQ2..;p