14 July 2008

Ns dapat award .;p

Di pagi isnin yang bluesss dan disaat kepala ns pening2 lalat ni, ns dikejutkan dengan satu tepukan yang sangat gemuruh. Rupanya ns dapat award dari akakkedai and ahmoi.

Heh..terima kasih untuk akakkedai sebab bagi award. Barulah ns tak bluesss pagi2 ni. Daily Blogger??? Kalaulah bos ns tahu ns dapat award ni mahunya dia bangga. Heee... ;p. Bila dah dpt ni kena selalu 'hupdate' lah ye akak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Minggu lepas - sabtu & ahad ns tak holiday2 kemana pun. Jumaat malam tido di rumah mertua sebab malam tu mertua bw g makan2 sempena besday en. abg yang ke .......28 tahun ;p. Sebelah petang sebelum tu kitaorang berdua-duaan pegi makan kek kat secret Recipe dah, hehe.. apa hadiah ns nak bagi tahun ni.. Hari ahad pulak kami dok umah layan HBO je kat TV tengok Ocean T'teen. En. abg asyik terpejam2 je sebabnya malam sebelumnya dia keje malam. Xsyok pulak tengok sensorang, ns korek2 mata dia suh buka mata, hehe.. lepas habis tengok tv kami keluar nak pi minum petang. Ns bagi cadangan dekat en. abg, kami ke rumah mertua ns, minum petang free. Cuci mulut dengan rambutan lagi ;p

Malam tadi dengan malam ni ns tido rumah mertua lagi..En. Abg dok make over kete dia dengan adik ipar. Entah buat apa, buka bumper..buka lampu..haaihh,,satu keja pulak buka sana, pasang sini. Tapi kete tu ns yang dok bawa datang keja, hehe. Dia bawa keta ns. Iyelah keta ns boleh ditinggalkan comel2 kat parking stesen lrt tu. Si Milo pun turut kena turut serta kalau kami tido Selayang. Sian pulak kalo tinggalkan dia sekor2 dlm rumah tu. Dekat rumah mertua ramai yang suka belai2 bulu dia, syok lerr tuu..


Sian kete ni, mata dia dah kena kopek untuk letak 'konteklen' baru.


'Konteklen' baru..



Keadaan matanya yang asal. Tanpa 'konteklen'


Ni la keje en. abg bila 2 hari cuti minggu ni.

3 comments:

Akak said...

Salam Gdiz...

Orang lelaki kalau dia dok make up bini nombor dua dia (keter lah tu!!),
bini dok sebelah pun dia tak sedaq..

antalya said...

aihh..semakin mengecil la ebon kat sebelah parking keta tu.
patut la ebon ngadu ada yg xnak kwn ngan dia kat basement parking tu hihihi

Dayu said...

wow!!! dpat award eh..tahniah. so lepas ni blog ns yg kena ada paling atas kat my blog list dayu...

laki ngan kete..tak bleh dipisahkan dah..terima je lah