11 July 2008

Gathering

Syok juga berblog ni. Selain dapat baca kesah kehidupan harian masing2 leh juga eratkan silaturrahim. Bila bagi komen, bukan main,,macam dah kenal 10 tahun, ;p. Tapi yang sebenarnya..baru je kenal satu hari.

Sib baik ada sorang akak sepi bagi cadangan nak buat jumpa2 makan2. Boleh la ns kenal, mana satu kaktiny....ramah ka akak sepi mcm komen2nya, hehe ;p...dapat kenai ahmoi..dayu si engineer yang manis tu ;p...yun(antalya) dah terlebih kenal dah.;p. Selain tu..leh sembang dengan akak shopforshoppers (kalau akak turun ke kl lah ye..) kamar hati....and yang laen-laen lah..yang ns tak sebut.

Ns terjumpa sabda ni kat satu website;

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:”Sesiapa yang ingin diluaskan rezekinya, dipanjangkan umurnya, maka hendaklah ia memanjangkan silaturrahim”


9 comments:

Dayu said...

dayu si engineer yang manis...manis ke saya?
*thanks ye for the compliment

ns, bila nak gather2 ni? akak sepi dh bagi final date? lepas gaji tu bila?

ahmoi said...

kenal sehari tu tak ler...dah kenal dlm blog tapi org jer tak jumpa2 lagi kan..hehehe...hidup kena ada ikatan silaturrahim yg utuh...
org kata berkawan seribu bagus dari kawan satu sahaja.

KAKTINY said...

alah.. baru jer cadang nak tarik diri dari perjumpaan (sbb kena paksa jadi MC..heheh).. dah ns kuarkan hadis plak.. nak gak murah rezeki.. so nak kena pegi ler jugak nih.. hihihihihi

kamar hati said...

bestnyer...dapat jumpa ramai2 nanti...tp rasanya akan ada yg cam tak caya bila jumpa kamar hati nanti..sbb ada yg kamar hati dah kenal dua2 alam, alam realiti dan alam maya ni...hihihi...cuma maybe org tu je tak perasaan tu kamar hati...hihihi....guess who???..

* kak Tiny, jangan cuba2 nak ngelat eek...hihihi...kak Tiny, org wajib datang gathering ni...jangan lupa jemput kamar tau...hihihi...nanti kita kasi add...hihihi....

Akak said...

Salam Gdiz...

Bestkan ada gathering nie, akak tak dapat nak pergi tapi semua yg pergi tu enjoy2 kan diri yea...

thafiexq said...

xnk jemput saya ke.. waaa

neeziee said...

kemat takde join ke?

wahahaha.

GDIZ said...

neezie :

Enci kemat hok geng lain pulak.;P

GDIZ said...

dayu :
rasanya 10/8 kot.

ahmoi :
ya betulll

kaktiny :
hehehe..keluar sabda2 ek..

kamarhati :
yeayy syok dpt jumpa ;p

akak:
baik akak..akak kalo free turun ye

thafiex:
kan akak sepi dah jemput2 tu, ;p