09 June 2008

Sate oh sate

Sate oooh sate...balik dari opis petang khamis lepas tetiba je rasa nak makan sate. Gara-gara tengok blog honeylemon yang citer pasal sate.hehe. Ns jadi teringin sate tak boleh ditahan-tahan lagi :okay:. Kebetulan husband ns cuti hari tu. Jadinya pada haritu minum petang kami adalah sate merangkap makan malam sekali :devilishgrin:.

So, tempat inilah yang dituju. Sate Kajang Hj. Samuri :woooh:. Tapi bukan di Kajang naa..yang ni di Taman Melati, tak jauh dari area rumah ns. Nasiblah ada yang dekat, kalo tak jenuh nak ke Kajang:sigh:.


Ni lah tempat pekerja2 dia bakar sate. Mesti gaji mahal ni hari2 main dengan api :sakit:


Sate yang dipesan dah sampai. Memang sate dia ni mabeless lah kan. Paling ns suka sate hati. Sedap.Nyum..nyum..

Sate yang ns pesan. Ada sate hati, sate ayam dan sate daging.


Tak lupa juga ABC..:devilishgrin:



Selera pulak husband ns. Terlebih2 dari orang yang ngajak.Heheh

8 comments:

antalya said...

mengidam ke?

KAKTINY said...

wallah.. bestnyer..

terasa nak balik kampung husband kat muar - makan sate pagi-pagi buta.. hehehehhe..

sepi said...

wahhh... nak carik sate lah camni hehehe

Honeylemon said...

wow.... sodapppp nmpak sate tue... kuah sate tu pn nmpak kaw kaw jer....

paling last tue.. eskem...makkk oiii tingginyer... kalu x abis hntar ke cni yer... ahaksssss....

~ gyena~ said...

wah sedapnya, nanti kita dating mkn sate jugak eh...

GDIZ said...

antalya - agak2?.hehe

Kaktiny - sate pagi2 buta?? ada juga ek. hehe

Sepi - cepat2 akak.:D

honeylemon - nengok blog honeylemon punye pasal ns cari sate ni. hehehe

gyena - kita dating makan sate atas kapal ek

Shasisa said...

Lily.. bestnye sate!!!!

GDIZ said...

-> hehe.hang dah mngidam2 ek. Loya2 tak? :D hehe