20 June 2008

Chaiiyokk Kedah

Ns ni taklah fanatik bola sangat. Tetapi disebabkan husband ns terlalu fanatik dengan selangorianz dia, ns pun bersemangat pulak dengan pasukan negeri ns , Kedah. Kebetulan pulak final Piala FA sabtu ni pasukan Selangor bertemu Kedah di stadium Shah Alam.

Mulanya ns nak ajak husband pg tengok dekat stadium, dengan syarat husband ns kena la duduk dekat penyokong Kedah. hehe..surelah dia tak nak kan. Ns pun tak nak dok kat penyokong red giant. ;p. Husband ns ni penyokong kuat selangor. Tak abis2 dengan 'abg' Alie Aiboy dia :p (ampun ye bang...:). Bukannya apa, bila tengok kat stadium kehangatan sorakan tak sama dengan tengok kat tv. Syok tengok gelagat penyokong pasukan masing2. Untuk kebaikan kedua-dua pihak, kami tengok je kat tv malam esok.:p. Muktamad.

Harap2 Kedah dengan pemain-pemain mudanya menang malam esok. Piala Super dah menang. Moga musim ni macam musim lepas, ketiga2 piala ada kat Kedah. Jangan jealous ye abg :p. Jom kita ramai2 sokong Bola sepak kat Malaysia ni ye


Pasukan Kedah (sang kenari)


Pasukan Selangor ( red giant)

4 comments:

Dayu said...

giler bola gak ns ni erk..

i kalau tgk bola kat tv kureng skit, duduk kat padang baru seronok..

tapi rasanya time world cup je lah layan bola2 ni

*luckily ekwan tak kaki bola

GDIZ said...

dayu
dulu2 tak la gila sgt dayu.:p

Skrg tergila2 skit je. Terpengaruh dgn hubby ns agaknya ni. hehe

ahmoi said...

KEDAH AJER...KITER SOKONG PERAK..HAHAHA..LARI TAJUK JAP.HEHEHE...

GDIZ said...

ahmoi

hehe.lari tajuk takpe janji utaqha juga kan. :p