05 June 2008

Bos sakit

Bos sakit sekarang. DR kata mata dia jadi ulser mata. Sebelah mata je dia buka. Sejak dia sakit, bila kami panggil dia buat bo-layan je :yawn: . Ajak main lidi pun tak nak:sigh: . Dia dah seaktif dulu. Dah jadi comot. Tak handsome macam dulu2.


Mana taknya kami panggil bos. Keje dia dekat rumah hanya makan dan tido. Tempat beraknya pun kami tolong bersih dan kemaskan. Semakin manja jadinya.:anongnangyari:



Tempat ni dah jadi tempat mengeram dia sekarang. Lepas dari kenduri doa selamat mertua ns nak pegi Mekah tempoh hari, diorang tinggalkan karpet ni sementara dekat rumah ns.


Jual mahal pulak, :devilishgrin: kadang-kadang terlebih-lebih aksi si milo ni kalau orang nak ambil gambar dia. Hehe

Bila hujan & petang2 bila kami dah balik dari ofis bos suka duduk mengadap sliding door ni. Merenung masa depan agaknya :ha?:



Aksi lucah si Milo :tsk:

8 comments:

kaktiny said...

ns..
cam seronok jer tgk orang bela kucing nih.. TAPI..

kaktiny ni penggeli kucing..
FOBIA KUCING
Felinophobia- Takut dengan kucing. (Ailurophobia, Elurophobia, Galeophobia, Gatophobia)

sepi said...

akak dah tak leh bela kuceng lai, masih teringat-ingat kat "once" kuceng akak yg menhilangkan diri dulu... sob sob sob

antalya said...

tuan nye si milo dah jangkit sakit mata dia..kesiannn

Along&Lyen said...

ciannyer dia...tp tetap tomei kan...

Honeylemon said...

alahai... bos sakit mata... tp walau pn sakit masih gak bleh bposing... hehehe...

GDIZ said...

>kaktiny -seronok akak bela kucin ni...sepupu sy pun penggeli kucin juga.Dia kata geli dekat bulu kucin tu.:D hehe

>sepi-takpa akak lupakan yg lama.Bela yg baru.

>antalya - tu la pasal yun. hr ni pun mc ni sbb mata jadi ketumbit.huhu

>along&lyen - a'ahh milo tetap tomei..:D

>honeylemon - a'ahh bos sakit..:D dia mmg suka posing hehe

~ gyena~ said...

lor, nape milo dah kena sakit mata ni, siannye...jgn biarkan tau, nanti merebak lg teruk..

GDIZ said...

>gyena - tetiba je jadimatanya cmtu. Tp dh ambik ubat dah utk dia .

Yang tak bestnye tuanya pulak sakit mata ni. huhu.