10 June 2008

Cerita Pasal Euro 2008

Lupakan cerita kenaikan harga minyak (yang menyakitkan hati) :sobrakana:

Cakap pasal euro pulak. Dah dua malam ns dengan husband tido kat bawah depan tv. Cukup hanya bentangkan toto, bantal dan selimut. Ns dah boleh tido dengan nyenyak sekali :sleep:. Kononnya nak temankan husband ns tengok bola, kadang2 belum pun sepak mula, ns dah dibuai mimpi. Husband ns pun tengok bola tetapi selalunya sampai separuh masa pertama sahaja :yawn:. Heheh.

Petang semalam semasa duduk disebelah driver ( semalam jadi bos...:woooh:) balik dari tempat kerja. Dj radio tu cakap pasal euro 2008. Dj tu kata orang perempuan sokong bola disebabkan pemain bola tu handsome. Bukan sebab kebolehan dia sepak bola. Heh. Bagi ns yang tak tahu banyak pasal bola ni, memang betullah. Masa World Cup dulu ns suka tengok David Trezeguet dengan Luis Figo. Pasukan mana yang diorang main, pasukan itulah yang ns akan sokong :devilishgrin:. Sudah tentulah Perancis dan Portugal :blush:


Team hubby ns.

David Trezeguet :blush:

8 comments:

KAKTINY said...

ns..
kaktiny tgk bola sbb 'sokong' hubby jer.. realiti - memang buta bola.. masa beli jersi MU kat abang, adik kaktiny ckp - lah, skrg tgh gile euro cup ler.. kes MU dh habis.. CHEH.. agh, lantakler..

smlm pun tertido kat depan tv beralaskan toto and bantal gara2 teman abang tgk bola.. kul 4pagi terjaga, bgtau abang dh tak larat nak tunggu and nak tido dlm bilik.. ishh..

BOLA BOLA.. baru nak 'kenal' MU - dah dia beralih ke Holland atau (?) Spain plak (leh ker main atau2 nih?..) tak paham tak paham.. layankan jer lah..

sepi said...

akak ni kdg tengok gak cenel sukan tu, tapi suker nengok pemain yg hensem2 jer. contohnye pemain dari jerman apa namanye eh - alaaa yg namanye cam - balak gituk.. hehehe

ahmoi said...

aiii...jom kiter reramai tgk euro..best wooo...hehehehe...tapi saya just tgk france lawan jerrrr...

GDIZ said...

> Kaktiny :Alaa akak ni jauh dh ketinggalan tu. Pause MU sekejap..kita beralih pada euro pulak.Heehe

>Sepi : Alaaa tentu nak 'balak' yg hansome2 je ek :D

>ahmoi : Jom2 pakat titun lewat.ekeke

shopforshoppers said...

Akak suka Robin Van Persi (Oranje/Holland) tapi peberet team PERANCIS..

GDIZ said...

> shopforshoppers : wahh..terrer la akak. Atlease kenal juga nama2 diorg tu ek.cayalah..heheheh :D

Chaiiyokk Portugal chaiiyokk..:D

Tp nama pemain dia haram gdiz xkenal akak. Takpa janji sokong juga.

blackpurple @ jowopinter said...

Hidup Belanda!

GDIZ said...

>blackpurple@jowopinter : ya..ya..go portogal go..:D