30 April 2008

Kursus Biro Tatanegara

Bermula 8-12hb Mei nanti ns akan berkampung di Kem Warisan Arca (KIWA) Sepang, Selangor. Dah nak dekat 3 tahun ns berkhidmat di Jabatan ni baru sekarang ns dapat pergi kursus BTN ni.
Malam tadi ns ke Pasaraya Hari-Hari mencari pakaian ala-ala 'back to school'. Kenapalah diorang tak nak sediakan 'uniform'..kan senang. Nasib baiklah harga baju sekolah tu bawah RM15 je. Beli yang murah. Berbaloilah kan nak pakai semata-mata nak pergi Kursus tu je. So, pada sapa-sapa kena g kursus tu nanti boleh pinjam pada ns ok. :). Semua dah 'complete'. Baju Sekolah, kain hitam, baju tshirt lengan panjang..bla..bla..kasut bertutup bewarna gelap....

Ns tak tahu keadaan Kem tu macam mana. So, sebelum pergi lebih baik kita merisik-risik di internet terlebih dahulu. Kan..



Ha..ni tempat tido dia.... ishh, tilam takde sarung ke? Teringat masa dok dorm asrama Teknik dulu.


Dewan Makan..macam kantin

Bilik Kuliah. (Abaikan diorang dalam gambar.., tak kenal pun)



4 comments:

sepi said...

kalau keja ngan krajaan slalu kena pegi kursus/kem2 mcm ni kan. seronok ker? tentu banyak paedah dan pengalaman yg dpt. cuma tak besnya berjauhan dari famili berhari-hari jer...

yun said...

sg.congkak much better than that hahahaha

Kasih said...

haha! kasih dulu BTN kat situ gak..
ok jer...

nak compare ngan hotel five star memang la tak boleh...

belajarlah hidup dalam kekurangan... :) bukan lama pun BTN tu, s hari jer kan?

GDIZ said...

> Sepi - A'ahh keje gomen byk kursus. best akak.

>Yun - gelakkan ek

> Kasih - samalah tempat kita kursus btn ye..5 hari ns akan berkampung kat situ.