03 April 2008

::Milo Lagi::

Tak abis-abis si Milo ni. Baru-baru ni ns dgn husband terpaksa bawa dia pg hospital lagi. Dr kata jadi bisul pulak. Hishhh...tulah asyik tido atas bantal je. Kalau dekat rumah bukan main hero ko lari sana, ko kejar sini..sampai hospital pandai pulak mendiamkan diri. Takut agaknya bila tengok banyak lagi yang hebat-hebat daripada dia. Pertama kali ns ke hospital haiwan dekat Cheras ni. Macam-macam gelagat orang dengan haiwan peliharaan masing-masing ns tengok. Agaknya memang macam nilah ye...semua bercakap dengan kucing.



Milo yang tetiba je jadi pendiam. Kena cukur ye..


tahu ko takott ek...



1 comment:

~ gyena~ said...

herm besa la tue ns, kalo kucing nampak je doktor terus buat2 tak sakit dan terus jadi baik. sebab takut nk kena proses la tue...tp bila dah bawa blk umah atau dlm keta lagi..herm mula la tue, tak senang duduk. dah start peel dia yang mcm2...