07 January 2009

Ahlanwasahlan Muharram & Welcome 2009

Dah 7 hari dalam tahun baru. Dah lama juga tak update blog. Ahalanwasahlan Muharram dan 2009.

Baru sekarang ada masa terluang sikit. Hujung tahun haritu sibuk dengan exam PTK. Bila kawan-kawan dah dapat 'kanan'..baru ler sibuk nak ambik PTK. Hehe..Rezeki masing-masingkan. Sekarang ni pulak sibuk sediakan 'presentation' kepada pn. bos untuk bentang SKT tahun 2009. Kejap tambah tu kejap tambah ni. Haihh..saya menurut perintah. Tak sabar nk tunggu cuti 2 bulan nanti.

Cakap pasal tahun baru, selalunya dalam diri masing-masing mesti ada azam baru. Tak kira azam tahun lepas dah tertunai ke belum, yang penting tahun baru mesti azam baru. Bagi ns tahun 2009 banyak bermakna pada diri ns. Salah satu azam baru ns ialah tak nak boros. Kalau dulu main beli je ape yg rasa nak beli. Benda takde guna pun beli. Lagi pulak dalam masa mungkin tak sampai 3 bulan lagi dah nak bersalin. Banyak lebihkan ke anak je kot lepas nih. Maybe boleh tambah azam baru lagi untuk jadi ibu dan wife yg baik ;p chewahh..:sweaty:


Note :
Ape dah jadi dgn Skuad Kenari Tahun Ni, awal-awal dah kalah 2 game ni, huhuu...Abg Elmi Eliza dok mabuk honeymoon lagi ka..:ha?:


4 comments:

Mak Su said...

selamat melangkah ke zaman ibu-ibu, :)

janda yoes said...

alah besa lah kak..awai2 lagi...kita tunggu game ke3 plak...huhuhuh

Dayu said...

dah tak lama ns nak jadik mak dah
baby boy eh ns
bestnya..mmg seronok kalau anak 1st laki kan..
take care ns
lama tak menjenguk kat sini...

GDIZ said...

maksu :

Thanks Maksu..xsabar rs. ;p

janda :

game ke3 pun 0-0 lagi..huhuu

Dayu:
dah nak jd mak dah..a'ahh baby boy..lama xsinggah sini ek