20 January 2009

Tuan Milo dan Apartmentnya

Semalam Husband cuti. Seperti yang diceritakan dalam entry sebelum nih (bulan ni nak beli cage baru). Sebelah paginya husband ns pegi survey harga cage baru untuk tuan milo di Pet Shop Selayang Baru. Sebelah petangnya pula, lepas dia jemput ns dekat ofis kami terus ke Sri Gombak, hajat nak survey dekat Pet Shop area situ pulak. Ternyata harganya jauh lebih murah dari Pet Shop di Selayang Baru. Tanpa membuang masa dan tenaga terus je ambik satu apartment 3 tingkat untuk si milo ni + vitamin + ubat kutu+ makanan. Semua nya RM300 ja.



Husband ns tengah dok pasang apartment tuan milo.



Dah siap separuh


Cuba masukkan tuan milo. Masih takut2. Gayat kott..hehe



Ok..dah boleh sesuaikan diri skit dah. Siap dah boleh baring relaks



Muka Poyo..syokk lerr tu



Masa kat Pet Shop tu nampak anak kucin ni comelll sangat tengah main2 dalam tandas dia, Hehe..mahal tu..RM6++.++ tauke tu nak jual.



9 comments:

faeizah said...

comelny kucing tu hehhe

wah milo dah ada apartment ek :)..

GDIZ said...

faeizah :
Geram..comel sangat. Panggil dia buat tak tahu je..asyik dok main la dgn menda alah apa ntah..hehe

Tok Li said...

Pet Shop kat Sri Gombak ni murah sikit. Barang2 kat kedai baby belakang petshop tu pon ok jugak.

GDIZ said...

Tokli:
tak tau pulak belakang tu ada kedai barng baby. Nnti boleh g usha2 tgk :)

Adry said...

geramnyaaa aku tengok kucing tuuu

Mak Su said...

macam kondominium! hebatnya!

bestlah Milo, syok tak?

GDIZ said...

Adry :
mmg geram pun ;p

maksu:
ala-ala la tu maksu..syokk ;p

kamar hati said...

wahhhh....milo dah dapat banglo baru...3 tingkat lagi tu.... :)

GDIZ said...

kamar hati :
a'ahh dia dulu masuk rumah baru.hehe.Katil baby pun tak beli lagi. Beli umah baru utk dia dulu. Bg sesuaikan diri. Lepas ni no entry dlm umah dah ;p