19 January 2009

Check Up lagi..for scan 3D/4D

Last Check up haritu DR mintak datang 7 Jan lepas untuk scan 3/4D & esok 20hb untuk monthly check up yang tiap2 bulan tuh. Tapi td ns call DR mintak tukar appointmant ke minggu depan buat dua2 sekali utk scan 3/4D dengan monthly check up sekali. Katanya scan 3/4 D ni ambik masa sejam utk seorang dan dia buat scan 3/4 D ni hanya pada hari Rabu shj. Dapat CD sekali. Kalau buat hari biasa kesian orang lain kena tunggu lama kata DR. So DR suh dtg 2.30 ptg 28hb ni . Petang tu hanya 2 org saja ..ns dgn sorang lagi. Nasiblah ns kena turn 2.30..maknanya sorang lagi tu turn dia 3.30 ptg.

Ns pun tak berapa nak faham scan 3/4D ni. Td je cuba2 tengok dekat internet. Belek punye belek jumpa la website Dr Najeeb Layyous Amman, Jordan ni . Bagus website ni. Banyak bagi maklumat. Rupanya nak buat Scan 3/4D ni pun kena ada masa2 yang sesuai berdasarkan tarikh due date kita. Nak tahu cuba klik kat sini. Bukan main belasah scan je. Patutlah DR bagi date 28hb ni..baru ns faham.


Contoh scan 3/4D

Sumber Rujukan :Dekat Sini

2 comments:

suara said...

Salam G'diz...
MasyaAllah... sungguh mengagumkan.
Jaga kandungan baik-baik ye...

GDIZ said...

suara :
Thanks suara :) Mmg mengagumkan ciptaan Tuhan kan