02 June 2009

Wi Fi

Ketinggalan sungguh ns. Baru 2, 3 hari lepas dapat tahu ofis ns ni ada wifi. Tu pun bila internet kat ofis ni down. Semua macam cacing kepanasan je bila internet down..hehe..baru semua orang ke hulu ke hilir. Kalau tak tekun lah dok mengadap depan pc...bagus juga sebenarnya..daripada mengular ke tempat yang bukan-bukan.

Bila dah dapat tahu ada wifi free tu, barulah nampak banyak kenikmatan ns pakai si omnia nih selain tunjuk jalan2 yang ns tak tahu..kalau tak..rugi je lah beli mahai2 . So..kena guna semaksima yang boleh...hehe... Sekarang ni ligatlah ns dok download movie yang baru2 masuk kat omnia pastu balik connect kat tv tengok dengan adieb (adieb dah pandai tengok tv, siap gelak2 lagi)..heh, PC ni pun xlah berat sangat kalau asyik dok guna dia mendownload.

BTW..nk selit juga antara picture senyum tawa si adieb..hehe


Senyuman menggoda adieb dpt stroller baru..gerammmm, hehe..


gelak tawa adieb di pagi hari bersama baju tido baru..hehe... kalu dengan abah dia..gelak sakan..


4 comments:

kamar hati said...

tu la cuti lama sgt...hihihi...
oooo...menggunakan peluang yg ada yerk??? hihihihi...
guna jangan tak guna....sementara stok masih ada...hihiihih... (",)

faeizah said...

haa baru le bleh comment. hari tu blog ns nie takleh comment.

skang DBKL kan nak jadikan KL bandaraya ICT. byk bangunan dah pasang wi fi..

dee said...

muahsss kat pp dia.... hehehe

GDIZ said...

kamar hati > heheh..stok sentiasa ada kot kan..hari2 ada nih..heheh

Faeizah > best mcm tu..free je ek

dee > heheh..busyuk2