09 June 2009

Adieb Yang suka Di Bawa Berjalan..


Adieb memang suka kalau dibawa berjalan. Ni mesti sejak dari dalam perut ni..mama dia asyik berjalan kot...Lagi2lah kalau dalam shopping complek...Ada aircond..amboiii eksyen sungguh dia..heheh..mood dia akan ok sangat. Asyik la dok sengih sampai telinga dalam stroller..lagi2 kalau abah dia yang sorongkan...(anak abah ni...)


Two weeks ago..bawa adieb g shopping kat Brand Outlet kat ikano..(tu pun bila ada akak ofis ni suggest : katanya : nak baju baby branded2 murah2 kat situ)...dengan Mothercare The Curve..memang betullah..murah2 sangat..brand pun best..macam..Oshkosh..GAP..Old Navy...dan banyak lagilah..rabun mata jadinya..geram tengok..esp baju untuk baby girl..terlalu banyak..betullah kata orang bila dah ada anak ni..shopping untuk anak je..tak sabar nk tunggu adieb berjalan...nak dress up dia..;p



adieb dengan mamanya..

adieb dengan abahnya..

adieb yang syok berjalan..



Dalam baby room masa bawa dia jalan2 kat Jusco Kepong..belikan stroller..


dia memang anak abah..hehe

** xpasal-pasal aku jadi promoter brand outlet la pulak..hehe


5 comments:

faeizah said...

kem salam le kat zul. kat sini dptle tgk transformasi zul menjadi ayah hehe. kat situ byk baju murah2 ek. iskh..kena gi sana nie....

AHMOI said...

hehehe...dah mamanya kaki berjalannn...dlm shopping cmpleks mmg anak abah lerrr cz mamanya dok shopping sakan..hehehe

KAKTINY said...

Ya Allah Ya Rasul..
Ns.. dh beranak dah.. lama sgt ker kaktiny menghilang eh?...

adohai.. tahniah.. tahniah...

aii.. awal2 anak dh dpt 'peel' mak dia ker?.. suka jalan2 soping2... kehkehkeh..

wish for your happiness.. jaga amanah Allah itu sebaiknya...

Dayu said...

alahai
tembamnya dia, cepat besar
mama dah tak sabar nak awak jadik model tu..

tak kenal la org yg lily kata tu
cawnagan lain kot
jalan je ada 3 cawangan kat JKR ni

GDIZ said...

Faeizah > byk dah transformasi dia..hehe

Aamoi > mmg kaki berjalan pun mamanya nih..;p

KakTiny > dahh...beranak dah..hehehe.lama benor kak tiny bercotinye..hehe

Dayu > habisla adieb nnti kena jadi model jugak..ekeke.