18 June 2009

Good Luck.. wahai adik-adikku

Dua malam lepas telefon mak kat kg..inform kami nak balik kampung minggu ni..yang paling best mak tanya..nak makan apa kat kampung nnti, dia nak sediakan siap2..hehe..syokkan..

Pastu dok borak2..bla..bla..mak citer adik bongsu yang lelaki lepas SPM tempoh hari dapat masuk Politeknik - Diploma Mechanical Engineering- alhamdulillah..kecik2 dulu dia ni buas sangat (dulu kami kakak2 ni selalu kena mangasuh time mak jadi org 'mentara' kat kenduri kawin orang kampung) penat sangat...

And adik ppuan yang buat degree kat Uitm tu dah dapat result final semester- dapat anugerah Dekan and sambung Master terus..alhamdulillah.. tak sangka tul adik aku yang dulu main masak2 sama2..yang membonceng basikal kat belakang..(penat wehh aku yang kena kayuh)...dah besar dia..dah 23 tahun dah umur , pasni pandai2 la korang bawa diri masing2. Aku bangga dengan adik-adik aku! Semoga kamu berdua menjadi orang yang berguna nanti..and balas jasa mak & ayah...(walopun diorg tak baca blog aku..hehe)


2 comments:

Mak Su said...

all the best to them

GDIZ said...

Maksu -> ya Maksu