06 May 2008

My Interior

Hari ni paling membosankan ns dekat ofis nih. Kerja ns hari ni hanya 'follow up' pmc untuk cepatkan itu dan ini. Itu pun dah selesai. Satu 'level' 6 ni ns dah jelajah. Huhu. Sementara menunggu ke pukul 5 petang ns nak tempeklah gambar-gambar dalam rumah yang ns duduki sekarang ni. Hari ni husband ns cuti. Kejap lagi dia akan ambik ns dekat ofis. Best. Jadi Bos. :D Lepas tu nak ke Pejabat Pos Jalan Tun Samanthan. Nak ambik buku. Ns beli buku 'online' di kedai buku Dawama (DBP). Tadi 'posmen' ke rumah. Tak ada orang.


Ruang Tamu rumah ns. Depan 'sliding door' tu lah si milo selalu tunggu ns balik dari keje. Heh.


Tengah nonton. Sempat ns 'snap' sekeping dua. Tengah nak pikir nak cat dinding kaler merah ni. :D


Nampak tak hubby ns dekat dapur tu. Sesekali kena lah tolong isteri kan.. :D


Rajinnye...ni yang sayang ni. :D

4 comments:

~ gyena~ said...

rajinnya husband ns tlg kat dapur ya...bertuahnya..windu kat milo la ns

Honeylemon said...

slm kenal

wah.. cntiknyer 'rumah ku syurga ku' nie...

sepi said...

cantek umah.. umah sendirik ker dek....

yun said...

wahhh dh tambah2 cantik umah nye. suasana dlm umah yg mendamaikan