26 April 2010

Dari Kaca Mata Saya

Petang semalam baru dapat ns menghabiskan buku ni. Hampir 2 minggu juga la dengan buku yang tak setebal mana pun (malu..) Bukan mengeja, saja baca pelan-pelan sebab nak dapat feel la katakan :) pastu ditambah itu & ini rutin sbg mama & istri jadilah 2 minggu. Kalau boleh di vote, ns nak bagi 5 bintang.
Terima kasih jugalah pada Penulis Pak Latip Talib. Memang menikam kalbu saya lah. Tak rugi & sia-sia saya beli & baca. Memang meninggalkan kesan.Banyak manfaat. Banyak yang sy kutip. Semoga sedikit sebanyak dapat mempengaruhi kehidupan seharian selepas ni.

Nak buat review ns tak pandai. (Sebab tu xdapat nak jadi cikgu kot). Tak reti bercerita balik. Tapi yang pastinya buku ni memang BEST! :)

Antara bait-bait kata yang menarik " harimau dalam hutan kita takutkan, sedangkan anjing yang menyalak dilempar dengan batu/kasut'...

Diam itu lebih baik :)

3 comments:

Mak Su said...

mmg patut dijadikan koleksi :)

khairul h. said...

Tulis je review. Saya pun tak pandai tulis...hantam je. Yang penting, jujur. Kalau suka buku tu, tulis mengapa. Kalau tak suka, tulis mengapa.

GDIZ said...

> maksu : yup..betul tu.

>khairul H : ok. nnti sy try buat review serba sedikit :) next book maybe..