21 December 2010

Disember 2010.

Tinggal berapa hari saja lagi nak masuk tahun baru.
Bila dah masuk tahun baru , umur pun bertambah. Tahun baru nanti saya 'baru' nak melangkah ke era 30-an. (hati perasan muda lagi..;))

Erm..., tapi bukanlah hal umur yang nak diceritakan. Tetapi cerita pasal tugas-tugas bukan hakiki @ event di luar pejabat yang nak dibuat akhir-akhir tahun ni. Dengan ketiadaan pengganti x bos memang membuatkan 'kumpulan' kami serba kalut, dihujung-hujung tahun ni.

'Start' hujung minggu ni saya akan bermalam di PD tanpa adieb (semalam je..hehe). Tapi sebolehnya saya nak 'ejas' untuk tidak bermalam. Tengoklah macam mana nanti. Kesian pulak nak tinggalkan anak dan juga husband lah. Minggu yang berikutnya pulak ke Utara Penang. Nasiblah semalam saja. Entah kenapa kebanyakkan kursus mesti di Penang. Jarang sekali ke Johor. Sesekali best juga ubah angin ke selatan ;)

Welcome 2011.

4 comments:

Cik DIA said...

WAHHH KURSUS DI PENANG...
HALO2 LA KLAU DTG SINI...
(",)

GDIZ said...

Cik Dia > bila dh halo2, kena la bawa g B Feringhi ke cari CD murah..bawa g nasi kandar beratur ke..hehehe. Eh..nanti bg no HP ek..ke dh ada..;p

aidura sofiee said...

@gdiz, boleh gi chowrasta beli buku banyak-banyak.

GDIZ said...

>aidura - haruss..sebab dh tau tempat. kena sediakan list dah ni ..;)