01 October 2009

Khamis yang dingin...


Hari ni baru start keje setelah bercuti raya haritu. Lama betul cuti. Awal pulak tu sampai ofis hari ni..pukul 7 tepat. Bukan berkobar2 nak keje tapi risau parking lot ns orang sesuka hati park kete. Ye lah..lama sangat cuti. Diorang bukanye kesah sangat no plat yang terpampang kat situ. Erkk..walaupun parking lot tu gomen bayar,tapi tetap rasa hak diri ni.

Adieb pulak awal betul dia bangunhari ni. Tak macam selalu. Macam tau-tau je mama dia ni start keje hari ni. Celik-celik mata pagi tadi dia dah dok main2 sendiri..huhh..nasib lah tak pegi main kat tangga. Kalau tak tergolek2 anak aku. Sian rasa nak tinggalkan dia tadi nak pegi keje. Yelah..lama cuti..berhari2 dengan dia dari pagi ke malam. Nasiblah abah dia masih cuti...jadi babysitterlah abah dia hari ni.


Mood nak keje belum datang ni. Tambah pulak tengok pc yang masih pengsan. Bila nak sedar ntah...atas meja dah bertimbun. Sampai-sampai kat ofis tadi perkara pertama ialah melayan facebook dulu. Jenguk-jenguk tanaman kat farmville dan berkunjung ke blog-blog..haha. Harap-harap tengah hari nanti dah ok..

5 comments:

kamar hati said...

alahaiiii....pc prob lg yerk??? patut la nmpk guna lappy td...hihihi... (",)

smat bkeje la yerk...

KAKTINY said...

wake up wake up.. keje keje..

antalya said...

jgn risau le.selama ns xde parking lot tu ksong jer.anyway cantik ar mata dugong belah belakang tu.xsure yg lama ke baru.br smlm perasan hehehe

-z-u-l- said...

mata dugong belah belakang cantik? ehem²..bangga sekejap!!

GDIZ said...

kamar - xpa..pc br otw dah..:)

kaktiny - isnin ni br betul2 wake up..hehe

antalya - mata baru tu...mata raya la katakan..hehe

zul - eeeheeemmm..