22 May 2010

Tambah Koleksi Lagi


Misi ns nak mencari buku ni akhirnya tercapai. Petang semalam lepas balik dari ofis, ajak husband ke kedai buku sebelum terus balik ke rumah. Masa kat ofis jumaat tu ns ke website Stormreaders. Maklumlah rehat lama. Sajala ns dok review buku-buku terbitan Telaga Biru kat situ secara digital. Website tu pun baru je wujud. Terjumpa iklan website tu kat Majalah Solusi. Menarik. Sapa yang berminat nak review secara digital bolehlah ke SINI. Dapat selak buku secara satu persatu. Tak payah pg ke kedai. Boleh review dulu, kalau dah menarik baru la pegi beli kat kedai. Harga buku ni pun boleh dikatakan murah juga kalau dibandingkan dengan isi/maklumat di dalam buku tu yang mana sangat berguna.Harga untuk soft cover RM34.90, hard cover RM39.90. Sabtu & Ahad ni boleh la ns baca disamping aktiviti tetap yang lain iaitu melipat kain.Hehe..

3 comments:

aidura sofiee said...

buku ni mmg menarik. tak rugi membelinya. :)

Mak Su said...

a good purchase indeed

GDIZ said...

> aidura sofie - a'ahh br sudah baca.
> maksu - yup :)