05 November 2009

tak puas hati...rasanya lah

Kat ofis hari ni dapat borang kajian staff satisfaction indek jabatan.
Memang inilah yang boleh dikatakan aku tunggu-tunggu sgt.
Saluran yang agak betul.
Takkan nak buat surat layang kan.
Banyak benda aku nk komen ni.
Tapi pelik la pulak.. nama dia tak mintak
tapi..nama bahagian, gred, tahun berkhidmat, jantina..umur dia nak..
surelah diorg leh tahu sapa kan.

12 comments:

nizamsani said...

kenapa perlu sembunyikan identiti?

KAKTINY said...

nak buat kajian mesti cam tu ns..
utk tentukan faktor demografi, mmg kena tulis segala umur jabatan bagai.. kalau department tu kecik, maybe diorang buleh tahu sapa.. tapi kalau saiz sample tu besar.. tak denya diorang sempat nak belek ni sapa punya borang.. hihihi...

sebab nanti masa nak dapatkan finding, faktor2 tu semua penting utk dikira.. baru dapat tentukan reliabilitynya..

(cheh.. tetiba teringat zaman buat projek paper.. sowwy dik.. kehkehkeh)

Dayu said...

staff kat department ns tak ramai ke
kalau ramai takde lah derang tau sape
alah kalau derang tau pun, tak jadik masalah kan
telus katanya

GDIZ said...

nizam - risau..;p

kaktiny - oo ye ek , mmg kena cenggitu upanya. Jab ni kocek je..mmg leh tahu ;p

dayu - biar lah diorg tahu ek. br la pasni ada perubahan.hehe

antalya said...

aci tak kalo sy tak submit borang tu? coz dept.sy ada 2owg je.mmg sah2 la dorang tau mana satu sy punya borang.cehhh

GDIZ said...

antalya - tu lagi la naya je..hehe

Mak Su said...

maksu tak mo layanler ujikaji mcm tu, terus hanta emel jer, this is/are my thoughts :), itupun kalu daku beranilah, ahaks

ChiChi said...

alah.... wat je.. akak pun wat jugak...siap carut lagi...hehhehe.. tulis yg benar.... format tu format dari kementerian kakak....

ChiChi said...

alah.... wat je.. akak pun wat jugak...siap carut lagi...hehhehe.. tulis yg benar.... format tu format dari kementerian kakak....

ChiChi said...

tak submit borang... nanti admin bagi batang penyapu.... ingat tu... hahahhaha.... awas anda dperhatikan...

ChiChi said...

oppppsss lupe... pentadbiran dgn sumber manusia lain bahagian tau... harap maklum..... kalau nak carut bagi kau2nye... senang aku nak hentakkan bahagian mane yg paling teruk % nye nanti....hehehhe

GDIZ said...

maksu - heheh..kena ada keberanian ek.

chichi - hehehehe wait & see je apa jadi nnti ek