09 November 2009

Berangan adalah perkara yang seronok dgn harapan ia menjadi kenyataan ;)

Sejak dua menjak rumah nak siap ni(lagi 4 bulan, kalau ikut jadual asal la),, mulalah kepala ni dok ding dong dok berangan-angan. Macam-macam..konsep la, warna nak pilih la. Antara banyak-banyak ruang yang ns dok idam-idam nak renovate ialah dapur dengan bilik si dibo dibo adieb tu. Kononya nak ajaq dia tido bilik asing la ...konon. la kan .;p. Ala-ala anak orang puteh tu..Pantang ada time free kat ofis ni mula la ns dok godam-godam internet cari2 ilham..hehee. Entah dari mana nak cekau duit pun tak tau..ahaha..

antara konsep-konsep utk bilik adieb ;p


Jom layan picture-picture dapur ni pulak, yang ns jumpa di website ni..








kalaula angan-angan ni leh jadi kenyataan..syoknye..

5 comments:

ChiChi said...

hai...kakak..... tak pe berangan2 nie..... mane tahu rezeki.... tetiba ape yang diidamkan jadi satu kenyataan... i hope n wish ur dream will be become true....
*seronok lah si dibo dibo dapat bilik asing... tapi ape tujuan sebenar pa n ma dia.... adelah tu... pandai ek planning... mentang2 lah si dibo2 comel kecik lagi....

faeizah said...

bila ada rumah sendiri mmg mcm tu lily. mcm2 nak buat..nak hias sana sini hehe

Dayu said...

dapat dapur2 yg mcm ni, rasa nya susah nak malas masuk dapur
rasa nak dok kat dapur je
kena letak tv kat tv skali..

Mak Su said...

tak per verangan... kita cuba realisasikan :D

GDIZ said...

--->chichi : bestkan berangan ni..

--->faeizah : a'ah umah sendiri mcm2 nk buat.

--->dayu : heheh..kalau malas juga tak taulah..

--->maksu : tgh cuba sedaya upaya nih