19 November 2009

syok juga buat benda macam ni

kadang-kadang layan juga buat benda mcm ni. Nampaknya ns kena la juga ada fotopages. Kalau tak blog ni penuh gambar. Tak sabar rasanya nak blk Kedah next week, banyak view cantik bole ambik gambar.


6 comments:

KAKTINY said...

jgn sampai tidur pon ko bawak mende alah tu sudah ns oii.. kang, tak peluk cik abang.. dok peluk kamera tu jeeerr.. hahaha..

AHMOI said...

wah...kita punya hobi yang sama...buka fotopages kak...

Mak Su said...

tak per, maksu suka tgk gamba, fotopages maksu kureng layan

Ryany said...

bestnyer dslr dierrr... arie pun teringin gak nak ader satu tapi blom ada budget la plak

nizamsani said...

promosi fotokem tu sampai bila?nak beli juga sebenarnya.tapi duit belum dapat lagi.huhu.

GDIZ said...

kak tiny:
hehe..peluk dua2 sekali ;p

ahmoi:
nnti da buka akak bgtau

maksu:
ok, layan maksu..;p

ryany:
slow2 erie, tp skrg tgh promosi..;p

nizamsani:
lupa lak nk tye.rasanya sempat kot.