20 May 2009

Diari mama 1 : Saat Bakal Bergelar sorang mama..

Meminjam kata-kata seseorang....'Anugerah kepada seorang perempuan yang tak terhingga ialah saat apabila ada nyawa lain di dalam rahimnya dan bergelar seorang ibu'.....
Hanya kesyukuran yang dipanjat dengan rezeki serta nikmat pemberian dariNYA.
Nikmat yang Allah berikan walaupun penat bekerja...kekadang berjaga malam melayan karenah si kecil tanpa rasa letih bila menatap wajah comelnya.
Tatkala bergelar seorang ibu ini lah membuatkan ns lebih menghargai kasih sayang seorang ibu. Kesakitan yang ditanggung dan susah payah ns dibesarkan. Betapa besar pengorbanan darinya. Sekarang ns sudah merasa apa yang mak ns lalui.


Buah hati pengarang jantung mama :)

* agaknye ni lah perasaan semua org bila first time dpt baby kot..asyik dok teringat kat anak je ..semua citer pasal anak..ahak ;p

1 comment:

Dayu said...

ns..
dah lama tak jenguk sini
nak ajak yun gi tgk baby ns lah
tapi kami sama2 busy ni
lepas kawin la dtg jenguk baby